avize detail

Burse pentru studenți-doctoranzi în cadrul Programului EPFLglobaLeaders

Publicat: 28.09.2022
01 - 
on-line

La 1 octombrie curent, a fost lansat apelul pentru bursele doctorale în cadrul Programului de cercetare EPFLglobaLeaders. Institutul Federal Elvețian de Tehnologie din Lausanne (EPFL) este una dintre cele mai cosmopolite instituții de știință și tehnologie din Europa, clasându-se printre primele 20 de universități din lume.

EPFLglobaLeaders este un nou program internațional de burse doctorale care finanțează cercetătorii din faza incipientă pentru a deveni lideri în tranziția către societăți durabile. Patruzeci și opt de doctoranzi vor beneficia de un program de formare în mai multe domenii, inclusiv o detașare în sectorul non-academic. Aceștia vor fi înscriși la unul dintre cele 21 de programe de doctorat EPFL (https://www.epfl.ch/education/phd/programs/).

EPFLglobaLeaders a primit finanțare de la Programul de Cercetare și Inovare Orizont 2020 al Uniunii Europene, în baza Acordului de subvenție Marie Skłodowska-Curie nr. 945363, care acoperă o parte din salariul doctoranzilor pentru o perioadă de 48 de luni.

Doritorii pot depune cererile pentru concurs de la 1 octombrie 2020 până la 15 decembrie 2020 (Apel 1) și de la 1 februarie 2021 până la 15 aprilie 2021 (Apel 2).

Mai multe informații sunt accesibile pe site-ul EPFLglobaLeaders: https://www.epfl.ch/education/phd/doctoral-studies-structure/customized-curricula/epflglobaleaders/.

Detalii pentru a aplica la program găsiți pe https://www.epfl.ch/education/admission/admission-2/phd-admission-criteria-and-application/ sau contactați Biroul de cercetare EPFL expediind un mesaj pe adresa: research@epfl.ch

URMĂRIȚI-NE

Comentarii